Dzięki wszystkim za opinie

A sprawy mają się tak:
- Wielki top - jest on przewidziany pod wyświetlanie contentu video, więc musi miec swoje rozmiary. Dodatkowo będą tam wyświetlane bannery we flash'u, ale z tym nie chce mi się już samemu rzeźbic, więc robi to profesjonalista. Na razie top statyczny.
- Katalog produktów jest gotowy, ale fotki produktów będą gotowe dopiero za kilka tygodni. Obecnie jest to raczej wizytówka firmy, kierowana do dostawców, niż strona dla klientów.
- Logo nie jest linkiem dlatego, by pierwszy anchorem na stronie był "diving equipment". Mam zamiar to zrobic w ten sposób, że logo bedzie wyświetlane przez margin: -50px, więc google i tak bedzie indeksowało rysunek jako drugi link a wizualnie wszystko będzie po kolei.
- Błędy na stronie - jak ją odpalałem, wszystko było ok. Potem jednak jeszcze grzebałem i trochę śmiecia wyskoczyło. Trzeba to będzie poprawic w wolnej chwili, ale to już po świętach.
- Walidacja e-mail - trochę z tym problem, bo to jedno pole służy do wpisywania e-maila lub telefonu. Dodatkowo telefony na świecie mają bardzo różne formaty, więc po paru przymiarkach, również z wykorzystaniem gotowych skryptów, postanowiłem puścic to "na żywca". Za dużo z tym było problemów.
- Polska wersja językowa - oczywiście już jest, ale celowo jest ona nieuruchomiona. Chodzi o to, by nie musiec odpowiadac na zbyt wiele pytań od klientów, zanim tak naprawdę całośc wystartuje. Wszystko w swoim czasie

- Problemy pod przeglądarkami - będę musiał sprawdzic pod Operą, bo tej jedynej jeszcze nie zainstalowałem.
- Ilośc tresci - treśc jest gotowa (jest nawet w bazie), ale z pewnych będzie dodawana sukcesywnie. Tak jak wcześniej pisałem, to jest strona "wizytówkowa" dla dostawców. Wersja dla klientów wystartuje za trzy miesiące.
Jeszcze raz dzięki za info.
Cytat(lord_t @ 21.12.2009, 23:02:22 )

Co do kodu to przyczepie sie do tych dwóch divów w .bottom_section które mają styl wpisany do tagu a nie w pliku css.
Wiem o co Ci chodzi, ale docelowo chcę tam wrzucic PNG z alpha channelem, żeby te ramki były półprzeźroczyste. Dlatego wolałem to zrobic w ten sposób