![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Słuchajcie, ja chyba od jakiegoś czasu albo się starzeję (bardziej niż zwykle), albo zaczynam za bardzo dbać o język polski.
Choć w gruncie rzeczy jedyne co robię to dbam w miarę o styl wypowiedzi i razi mnie wplatanie w idiotyczny sposób obcojęzycznych słów do polskich wypowiedzi. Bo czy czy jest sens pisać: btw Thek - masz córkę, a mówisz o "dziewczynie", why nie "żona"? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Czy na przykład (tu cały post): Bardziej pr0 książki? I niby do poziomu rzeczonego pokemona daleko to jednak razi w oczy. Pisanie w ten sposób nie jest ani pr0 ani cool. Jak napiszesz classa to nikt nie pomyśli, że jesteś wypas hax00r'em. Raczej zaśmieje się z politowaniem. Jest to zwykły brak umiejętności wysłowienia się w ojczystym języku. Mało tego. Jest to kompletny brak chęci mówienia normalnie. Dziecinne, zabawne i żenujące. Czy Was to również irytuje? Ten post edytował mike 16.12.2009, 12:33:13 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Narzekacie, jakiś poziom i tak tutaj jest.
Źle się czuję z tym, że Polacy normalnie sami siebie poniżają w Tibi. Gram w tą grę, bo jest ciekawa, ma klimat i gra mi się przyjemnie, jednak spotkałem jak dotąd jedynie dwie osoby z tzw. kulturą. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Przykład mojej rozmowy z pewną osobą: Cytat 19:55 stanislawmaslach: Zathar'ka muj name 19:55 stanislawmaslach: jak cos 19:56 bimusiek: nie moge... wez sie chlopie za slownik wez ... 19:56 stanislawmaslach: do mnie? 19:56 bimusiek: Tak, do ciebie. 19:56 stanislawmaslach: wes spierdalaj dzieciaku z tad jak ci sie cos nie podoba 19:57 bimusiek: Nie podoba mi sie. jesli "spierdalaj" to jedyne na co cie stac, moze zdaj juz ta podstawowke? 3 rok kiblowac w 6 klasie troche smiesznie, co? 19:58 stanislawmaslach: poeto huj mnie obchodzi jezyk polski i ty 19:58 bimusiek: Po pierwsze, mOj, a nie mUj . Po drugie STAD a nie Z TAD. Po trzecie weZ a nie weS. 19:58 stanislawmaslach: jebie mnei to moge miec nawet hujowa pisownie i mnei to jebie 19:58 stanislawmaslach: a twoje zdanie tyle sie liczy co nic 19:58 bimusiek: Jak cie nie obchodzi jezyk polski to nie pisz w tym jezyku dzieciaczku. 19:59 stanislawmaslach: jestes jednym wielkim lamusem 19:59 stanislawmaslach: zaloze sie ze msz z 12 lat 19:59 stanislawmaslach: i cwaniak jestes 19:59 bimusiek: Wiesz w ogole co znaczy lamus? 19:59 bimusiek: Bo ja watpie. 19:59 stanislawmaslach: ciekawe czy bys mi tak w twarz powiedzial 19:59 stanislawmaslach: a w co ty nie watpisz 19:59 bimusiek: Mam 12 lat i jestem madrzejszy od ciebie, lal! 19:59 stanislawmaslach: zacznijmy od tego 20:00 bimusiek: Ha, powiedzialbym ci w twarz jedno, ale nie zrozumialbys. 20:00 Macio Giss: ej jak chcecie sie wyzywac to na inny cast ;/ 20:00 Getan: macio 20:00 stanislawmaslach: zajebal bym ci nozem w leb i bys byl w piachu 20:00 stanislawmaslach: i ja bym byl wtedy cwanik Czy tak się zachowują normalni ludzie? Przecież wystarczy przyznać się do błędu i po sprawie... :/ Dlatego nie narzekajcie na użytkowników tutaj, bo są gorsi od nich. : \ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 04:36 |