![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 31.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mam zamiar zmienić moją wysłużoną nVidia 7600 GS na coś lepszego. Przeglądając allegro.pl natknąłem się na ASUS GeForce 9400GT, co o niej sądzicie? Jakie inne karty w granicach 200 zł polecacie z min 512 mb? Z góry dzięki za odpowiedzi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W sklepie powiedzą Ci różne dziwne rzeczy. Być może rzeczywiście ta seria Palita była wadliwa, ale to nie znaczy że ogólnie "palit = ryzyko", zwłaszcza że Palit robi raczej dobre karty (może nie wybitne ale dobre). Mi na przykład powiedzieli w pewnym sklepie, że w swoich barebone firma Compal ładuje wadliwe elementy, odrzucone przez producentów (inetela, nvidię). Innym razem pan w sklepie powiedział mi że muszę kupować pamięci o takiej samej częstotliwości co szyna na jakiej pracuje procesor (to akurat był Athlon XP), bo inaczej będę miał problemy, co akurat jest ewidentną bzdurą. Od tego czasu akurat opinia panów ze sklepu należy do tych które nie należą do branych przeze mnie pod uwagę.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 09:05 |