![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 173 Pomógł: 121 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej, nurtuje mnie takie pytanie. Piszę sobie programy w visual c#, i chciałbym je sprzedawać, dlatego moje pytanie brzmi, jakie muszę spełnić warunki, aby móc je legalnie sprzedawać? Zaznaczam, że korzystam z własnych bibliotek itp i programy piszę od zera? Pytam ponieważ kończę powoli program do obsługi hotelu z masą funkcji, i chciałbym go sprzedawać. Zdążyłem już napisać jeden program, dostępny za darmo do zarządzania listą katalogów, program przydatny dla osób zajmujących się pozycjonowaniem, a dokładnie katalogowaniem stron www. Program można zobaczyć tutaj: Zarządzanie katalogami v2.0
Zależy mi na wypowiedziach osób które sprzedawały już oprogramowanie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 8 Dołączył: 5.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wszelkiej maści software'u komputerowego kontrole zawsze wymagają dowodów zakupu, czyli formy umożliwiającej wyryfikację legalności. Najczęściej wystarcza faktura lub tego typu świstek papieru. Proszę nie siać FUDu, na wolne oprogramowanie, czyli wszelkiego rodzaju linuksy, gimpy czy inne openofficy nie trzeba żadnych bzdurnych faktur na kwotę 1zł. Tak było dawno temu i nieprawda (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 08:17 |