![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 1.09.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Chciałbym przedstawić nowo-powstały serwis humorystyczny http://yafud.pl.
Jest to strona bazująca na śmiesznych i nieprawdopodobnych doświadczeniach z życia internautów. Wszystkie wpisy (yafudy) mogą być oceniane i komentowane. Layout jest bardzo prosty i bazuje na sprawdzonych wzorcach tupu bash.org czy kretyn.com. Zdaję sobie sprawę, że można go trochę odchudzić aby był lżejszy oraz, że wybór kolorów mógłby być lepszy - aktualnie nad tym pracuję. Bardzo chętnie przeczytam wasze komentarze, pomysły i uwagi. Czekam na opinie, zarówno te pozytywne jak i negatywne. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Nieco nie podoba mi się design - pasowałby tu jakiś minimalizm w bardziej stonowanych kolorach.
Zasubskrybowąłem RSS - o ile wpisy będą stać na jakimś sensownym poziomie (który na przykład ostatnio traci bash), to serwis może być niezłą rozrywką do porannego przeglądu prasy. Co mi się podoba, to zaznaczenie, który wpis jest lokalny, a który z zewnętrznego źródła. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 1.09.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Nieco nie podoba mi się design - pasowałby tu jakiś minimalizm w bardziej stonowanych kolorach. Zasubskrybowąłem RSS - o ile wpisy będą stać na jakimś sensownym poziomie (który na przykład ostatnio traci bash), to serwis może być niezłą rozrywką do porannego przeglądu prasy. Co mi się podoba, to zaznaczenie, który wpis jest lokalny, a który z zewnętrznego źródła. Właśnie do takiego minimalizmu będę dążył. Na początek najważniejsza była funkcjonalność. Co do źródła nie widzę powodu dla, którego miałbym przywłaszczać sobie cudzą pracę. Jednocześnie mam nadzieję, że za jakiś czas przeważać będą jednak wpisy "z życia wzięte" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 06:55 |