![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Tutaj dyskutujemy nt. wprowadzonych zmian.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
P.s. Znowu miałem przykre doświadczenia z zabezpieczeniem używania bbcode :/ pre g_match też nie można napisać. Pomysł jest kompletnie nie trafiony. Jak napisałem w innym poście: obejmij w zdaniu w [i ]/[manual ] i nie będzie krzyczał. Jak będzie na forum skrypt który mi pokaże w których miejscach mam wstawiać ten tag (np pokaże mi które słowa kolidują) to również jest to nieużywalne. Napisz sobie długiego posta na pareset znaków i potem poprawiaj każde słowo gdzie bezsensownie trzeba będzie dorzucać [ i]. Pomysł jest, ale DOBRA realizacja tego zadania, szczerze mówiąc , jest niemożliwa. Cytat Nie naklepałeś ani linijki kodu do tego, nie zadeklarowałeś się nic, więc przestań zrzędzić, jeśli nic nie robisz, bo tym naprawdę nie pomożesz. To, że nie robiłem przy tym (nie jest to moje zadanie, nie mam obowiązku się zgłaszac) dyskwalifikuje mnie do zwracania uwagi na bardzo rażące i bardzo uciążliwe błędy (co tez było prośbą kwiateusza)? Czyt. wyżej Powiedz tak klientowi: "Nie robił pan nic, więc płać pan a nie zrzędzisz", tylko potem pochwal się w którym miejscu polski będę mógł zobaczyć gigantyczną plamę krwi na chodniku. Kolejny użytkownik który uważa "dla chcącego nic trudnego"? (odsyłam do tematu Temat: Upgrade forum i postów użytkownika FIFI209) A co zrobię? Zgłosiłem bład i NAWET rozwiązanie które brzmi "usunąć owe zabezpieczenie" Ten post edytował wookieb 8.08.2009, 15:38:42 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 18:40 |