![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
Witam,
Po nieobecnosci wracamy z nowym designem i kilkoma nowymi funkcjami m.in
Obsługiwane tagi:
Każdy tag można zapisać w postaci: Kod [Foo NazwaPliku.ex 1,2,3,7..12] - Nazwa pliku jest wyświetlana w nagłówku, jak plik zostanie ściągnięty automatycznie daje mu taką nazwę. - Liczby to linijki na które chcemy zwrócić uwagę: 1,2,3 pooświetla 1,2,3 a 7..12 to przedział od 7 do 12 Można pominąć dowolny parametr.
I ogolny upgrade IPB. W razie znalezionych bledow prosze zgłaszac je tu, a w miare mozliwosci beda rozwiązywane. Możliwe ze dopiero w niedziele-poniedziałek gdyż wyjeżdzam na weekend, ale erix czuwa więc moze znajdzie chwile na ewentualne poprawki. Za szczególna pomoc przy upgradzie dziękuje erix'owi, hwao i reszcie ekipy ktora motywowała nas do pracy |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat wymuszenie tagow oraz listingow w postach Plus zabezpieczenie przed debilnymi postami w stylu already sent, poprawki w detalach, które - mam nadzieję - ułatwią obsługę. Nie są na pierwszy rzut oka widoczne, ale... ;] Oczywiście - algorytm wykrywania błahych tematów nie jest idealny - i jeśli coś denerwuje, działa nie tak, etc - dajcie znać w tym wątku. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
A właśnie ze znanych bugów - zmiana koloru tła (wiemy ze po odswiezaniu strony najpierw jest org tlo, potem wybrane i loga sa niedopasowane
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 403 Pomógł: 68 Dołączył: 20.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobra robota, układ wydaje Mi się lepszy ale to tło fioletowe, hmm pewnie się przyzwyczaję
![]() -------------------- Pomogłem? wyraź to i kliknij "Pomógł"
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 850 Pomógł: 120 Dołączył: 15.02.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cytat ale to tło fioletowe, hmm pewnie się przyzwyczaję smile.gif Zawsze takie było ![]() |
|
|
![]()
|
|
jakie tło? takie samo jak poprzednio jest
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 403 Pomógł: 68 Dołączył: 20.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm ciekawe
![]() -------------------- Pomogłem? wyraź to i kliknij "Pomógł"
|
|
|
![]()
|
|
Szukajka naprawiona, najnowsze posty w menu rozwijalnym (tam gdzie szukaj)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 149 Pomógł: 5 Dołączył: 9.04.2008 Skąd: W-WA Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fajny nowy kolorek, poza tym bardzo lubie jak menu na forum jest takie samo jak na pozostalych stronach witryny. Mam nadzieje, ze reszta wortalu zostanie dostosowana pod nowe forum
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 17.02.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Wygląd bardzo przypadł mi do gustu. Tylko mam wrażenie że forum działa troszkę wolniej niż przed aktualizacją, ale to też może być wina po mojej stronie. Ogólnie jest OK!
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 202 Pomógł: 117 Dołączył: 13.04.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Zmiana na lepsze. Jednak z uwag miałbym taką jedną małą ![]() Pozdrawiam! edit: ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
widze ze popularna jest, to jesli bedzie taka chec to przeniesie sie ja w bardziej widczne miejsce, ale to najwczesniej w niedziele
dobranoc ![]() // tak jest ok, ja myślałem, że tylko w Asystencie to jest ![]() // ayeo |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 243 Pomógł: 33 Dołączył: 30.01.2008 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ładnie, ładnie
![]() btw. nie wiem czy ktokolwiek zauważył ale w lewym górnym rogu jak jest taki kwadracik to można zmienić kolorystykę strony - fajny bajer! ![]() -------------------- http://rafal.brzezinski.me - skrypty, tutoriale i inne.
Jeśli udało Ci się rozwiązać problem podziękuj osobom, które ci pomogły. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 300 Pomógł: 32 Dołączył: 31.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 149 Pomógł: 5 Dołączył: 9.04.2008 Skąd: W-WA Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat btw. nie wiem czy ktokolwiek zauważył ale w lewym górnym rogu jak jest taki kwadracik to można zmienić kolorystykę strony - fajny bajer! ![]() Dzieki, na zielono wyglada jeszcze lepiej! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 634 Pomógł: 14 Dołączył: 27.05.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Temat: klasa Zaawansowany parser bbcode php5
Pogrubiło mi tekst w tagu [php] pomiędzy apostrofami a raczej nie powinno Znacznik code nie uległ zmianie stylistycznej a raczej powinien. I błagam dodajcie link do najnowyszych postów. Nawet dobre miejsce jest obok wyszukiwarki googli. Ten post edytował wookieb 8.08.2009, 08:09:53 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 450 Pomógł: 84 Dołączył: 27.11.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po edycji posta z kodem zamienia zamknięte tagi na otwarte i wypluwa alert "twój post zawiera listing, który powinien być objęty odpowiednim bbcode..."
![]() http://img99.imageshack.us/img99/2382/scrp.jpg obrazka tutaj też wstawić nie mogłem bo znowu taki sam alert choć zamknąłem wszystkie tagi.. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
po 48 h (chyba a może po 24h) problem sam sie rozwiąże ...
po tym czasie nei ma możliwości edycji postów :-) -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Załosny jest ten system sprawdzania bbcode przy dodawaniu posta, edycji.
Niech ktos spróbuje wpisać słowo "publi cznie" (bez spacji w środku). Powodzenia. Parser powinien sam naprawiać bbcode. Jak ktoś pisze dużego posta to nie będzie siedział i szukał błędu. Ten post edytował wookieb 8.08.2009, 09:18:05 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.06.2025 - 23:13 |