![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 11 Dołączył: 5.10.2008 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Yo, jeżeli chodzi o mnie mam również swoje komentarze na temat strony.
1. Według mnie design, który jest teraz jest o wiele lepszy od poprzedniego. Podoba mi się. Choć nie jestem grafikiem ani osobą, która zna się na grafice to naprawdę jest tak jak mówię. 2. Zauważyłem pewien błąd, który według mnie powinien zostać naprawiony. Otóż, jeżeli w którąś ze zmiennych (day, month, yeaer) przekazywanych w adresie wpiszemy choćby coś takiego: Kod "><script>alert(document.cookie)</script> W miejsce kalendarza pojawi się następujący kod: Screen |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Yo, jeżeli chodzi o mnie mam również swoje komentarze na temat strony. 1. Według mnie design, który jest teraz jest o wiele lepszy od poprzedniego. Podoba mi się. Choć nie jestem grafikiem ani osobą, która zna się na grafice to naprawdę jest tak jak mówię. 2. Zauważyłem pewien błąd, który według mnie powinien zostać naprawiony. Otóż, jeżeli w którąś ze zmiennych (day, month, yeaer) przekazywanych w adresie wpiszemy choćby coś takiego: Kod "><script>alert(document.cookie)</script> W miejsce kalendarza pojawi się następujący kod: Screen Dzięki za ocenę i wykrycie błędu. Już naprawiony. w ie6 robi się brzydki odstęp między banerem na menu, Dzięki poprawione. Zapomniałem sprawdzić ostatnie zmiany pod IE (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.10.2025 - 07:30 |