![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 29.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zastanawia mnie jakie technikum powinienem wybrać aby mieć jak najmniej matematyki/fizyki (jestem z tego na prawdę słaby) bowiem raczej jestem humanistą. Od razu podkreślam że planuje iść na studia (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 366 Pomógł: 261 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mało fizyki i matematyki? - I tak będziesz pisać mature z matmy ... idż do pierwszego lepsego Technikum nak ierunek humanistyczny i po problemie ... jeżeli idziesz na studia to w technikum będzieszm iał tone niepotrzebnych Tobie w przyszłości przedmiotów a stracisz na to wiele cennego czasu - przynajmniej ja tak miałem bo jestem po gastronomiku i na Informatyce miałem problemy z matmą na początku a z technikum pozostały wposmnienia, hobby i papier :]
Zresztą jak w technikum xle trafisz to i fize i matme ci dowalą :3 A po liceum masz pewność że maturke zdasz bez problemu .... . |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 20:51 |