![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę o ocenę strony miasta (niektóre kategorie nie skończone (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) ) skala 0/10 http://mojens.pdg.pl/
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co do czcionki w logo zapraszam do czytania wcześniejszych postów
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co do czcionki w logo zapraszam do czytania wcześniejszych postów Radziłbym Ci najpierw przeczytać kurs html i css, a później dopiero stwarzać atmosferę obrażonego na co niektórych i puszczającego mimo uszu uwagi innych (przynajmniej ja tak to odebrałem). Musisz zrozumieć, że strona którą napisałeś to nie cudo świata, a nawet nie przyzwoita strona 2008 r. Dla potwierdzenia tej prawdy zacytuję kilka twoich wypowiedzi i skomentuję: Cytat (niektóre kategorie nie skończone tongue.gif) Dawaj do oceny skończone strony.Cytat 1.To z tym ,że poświęciłem dużo czasu to przesada biggrin.gif. Odbieram to jakbyś nie był w cale zadowolone ze swojej pracy. W takiej sytuacji istnienie strony nie ma sensu.Cytat 2. Napis jest specjalnie zrobiony w tym stylu ku czci pewnego człowieka który robi grafiti i jest z NS. To nie jest jego portfolio. Logotyp musi być czytelny.Cytat 6. A co do kodu i menu pewien program o nazwie "Adobe Dreamweaver CS3" ma taką opcje więc jej użyłem smile.gif tak mi wygodniej hehe smile.gif To ten kod nie jest twój?!Wybacz, ale najpierw bądź sam zadowolony z tego co zrobiłeś, a potem dawaj swoją pracę do oceny innym. PS Chciałbym przeprosić ayeo za to, że nie doczytałem i nie zrozumiałem jego postu. Jeżeli odebrałeś mój post jako atak na Twoją osobę to przepraszam. Ten post edytował Kildyt 11.11.2008, 20:16:05 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 20:06 |