![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 382 Pomógł: 22 Dołączył: 21.05.2007 Skąd: Elbląg Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Temat: Skrypt_wyszukiwania_na_stronie
1. Nie skasowałem treści postu. 2. Skasowałem kod, ponieważ był rozbudowany i nie miałem ochoty aby przypadkowy Gość sobie kopiował i korzystał z moich wypocin. Do tego chyba mam prawo. Dlaczego więc zostałem za to ukarany? Autor tematu skorzystał więc wszystko w porządku. Udostępniłem jemu ikilku innym osób, które zdarzyły przeczytać temat zanim skasowałem kod. Warn jak dla mnie jest niesłuszny i nie zgadzam się na niego. Ten post edytował MajareQ 14.10.2008, 21:01:14 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Słowa krytyki postępowania to nie obraza personalna.
Jeżeli obiektywna krytyka twojego zachowania w Twoim odczuciu obraża Ciebie to przykro mi to mówić ale muisz popracować nad charakterem. Możesz powiedzieć, że te słowa sprawiają Ci przykrość, martwią Cię czy wywołują inne podobne uczucia ale na pewno nie to, że Cię obrażają. Żadne z określeń, które tu padły nie obraża Ciebie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 00:48 |