![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 12.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam dość poważny i pilny problem, szukam skryptu wyszukiwania na stronie. Być może to nie jest aż tak trudne jakby mogło się wydawać. Wiem, że potraicie pomóc. Skrypt będzie dołączony do cms'a z utworzonymi stronami zawierającymi wyszukiwane treści. Skrypt mógłby wyglądać np. tak: Miasto: <rozwijalne okienko z wyborem miast> Ulica: <rozwijalne okienko z wyborem ulic> Piętro: <rozwijalne okienko z wyborem piętra> Metraż: <rozwijalne okienko z wyborem metrażu> Cena: <rozwijalne okienko z wyborem cen> Szukaj Mniej więcej jak TUTAJ. Właściwie to jest to o co mi chodzi. Niestety nie nie mogę sobie sam z tym poradzić. Za cienki jestem w php. Będę wdzięczny za wszelką pomoc. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 382 Pomógł: 22 Dołączył: 21.05.2007 Skąd: Elbląg Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzierżyj moją szukajkę starą, z resztą powinieneś sobie poradzić:
Kod kolega juz skorzystal - skasowałem kod
Ten post edytował MajareQ 14.10.2008, 09:27:27 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 12.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki wielkie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
@MajareQ Dostajesz warna. A dlaczego? Ponieważ skasowałeś treść posta. Kolega skorzystał, a inni? Pomyśl dwa razy zanim coś zrobisz.
Zamykam, by uniknąć niepotrzebnej dyskusji. Jeśli masz coś do powiedzenia, zapraszam na PW. -------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.08.2025 - 04:07 |