![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 382 Pomógł: 22 Dołączył: 21.05.2007 Skąd: Elbląg Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Temat: Skrypt_wyszukiwania_na_stronie
1. Nie skasowałem treści postu. 2. Skasowałem kod, ponieważ był rozbudowany i nie miałem ochoty aby przypadkowy Gość sobie kopiował i korzystał z moich wypocin. Do tego chyba mam prawo. Dlaczego więc zostałem za to ukarany? Autor tematu skorzystał więc wszystko w porządku. Udostępniłem jemu ikilku innym osób, które zdarzyły przeczytać temat zanim skasowałem kod. Warn jak dla mnie jest niesłuszny i nie zgadzam się na niego. Ten post edytował MajareQ 14.10.2008, 21:01:14 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Ponieważ, to ja jestem autorem warna, za stosowne uważam się ustosunkowanie się do zdania autora.
W zasadzie wszystko zostało już napisane na ten temat, więc nic odkrywczego nie napiszę. Od siebie dodam, że forum jako miejsce służące do wymiany informacji, nie jest sejfem na skrypty, do których masz wyłączność. Jeśli nie chcesz się dzielić z innymi swoją wiedzą, to wysyłaj odpowiedź na PW lub w ogóle nie odpisuj. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 06:10 |