![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 14.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strasznie proste - nie wiem czemu nie dziala - probowalem kilka razy na kilka sposobow
mam komunikat bledu Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /sciezka/main.php on line 24 linijka 24 to ta print("$row"); Ten post edytował yeszie 15.09.2008, 20:22:48 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 14.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam 2 pliki.
Moj poprzedni post tutaj: Temat: PHPMYSQL_logowanie_uzytkownika_problem_z_formularzem zeby tego nie czytac jest tak: mam index gdzie mam laczenie z baza mysql i sprawdzanie loginu i hasla (md5) po poprawnej autoryzacji przekierowuje do main.php no i na wstepie chcialbym wyswietlic wszystko co jest w tabeli.. w bazie nie mam jeszcze praw dostepu czyli np. ze user admin bedzie mogl kasowac itd a zwyklu user tylko dodawac wpisy, ale mysle ze to pozniej jak juz bedzie chociaz listing dzialal index.php
main.php
Nie wiem czemu - mam wylaczone emotikony w linijkach 23 i 5 tam gdzie jest location a nastepnie : dwukropek ucina 1 znak Ten post edytował yeszie 15.09.2008, 21:30:18 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 20:18 |