![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich!
Bardzo proszę o ocenę designu panela admina dla darmowego systemu CMS - redbook. Chcę aby wygląd, który zrobię był jak najlepszy aby potem nie tracić czasu na kolejne zmiany w wyglądzie panela. Oto link: adres. Za wszystkie posty dziękuję! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Popieram ~ShadowD! Połączenie tych dwóch koncepcji zdecydowanie wyszłoby najlepiej ze wszystkich zaprezentowanych projektów. Jedynie zmiana kolorystyki na bardziej przyjazną (a nie grobowo-pogrzebowa) byłaby wtedy konieczna.
Również przychylę się do wypowiedzi bodajże ~pyro. Odnoszę wrażenie, że zdecydowana większość osób wchodząc w ten temat i widząc nowy link do ~Kildyta już z założenia wie, że objedzie projekt. Nie będę tu nikogo wytykał palcami ale niektóre osoby zdecydowanie przodują w tym procederze (w mojej opinii). I przy okazji kolejna kwestia: zauważyłem również, że osoby "z szefostwa" są nieco inaczej traktowane niż pozostali użytkownicy. Również nie będę wskazywał konkretnych przykładów ale wychodzi na to "co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie". Coś chyba tu nie tak, prawda? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 12:25 |