![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich!
Bardzo proszę o ocenę designu panela admina dla darmowego systemu CMS - redbook. Chcę aby wygląd, który zrobię był jak najlepszy aby potem nie tracić czasu na kolejne zmiany w wyglądzie panela. Oto link: adres. Za wszystkie posty dziękuję! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Cytat Nie, nie czytałem całego wątku, tylko od iluś postów temu kiedy zaczęły się pojawiać wypowiedzi typu "ludzie trzymajcie mnie bo ble i śme", które pewnie uważasz za posty wysokiej wartości merytorycznej, jednak nie daje ci to prawa nazywania mnie masochistą @scanner Twoje podejście do paneli administracyjnych przypomina twierdzenie, że różowy pistolet z frędzelkami, latarką i radiem jest "cool" i lepszy od zwykłego-szaroburego. Moim zdaniem, panel musi się charakteryzować łatwością rozbudowy dla programisty. Zmuszanie go do babrania sie w gradientach to bezczelność. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Twoje podejście do paneli administracyjnych przypomina twierdzenie, że różowy pistolet z frędzelkami, latarką i radiem jest "cool" i lepszy od zwykłego-szaroburego. Moim zdaniem, panel musi się charakteryzować łatwością rozbudowy dla programisty. Zmuszanie go do babrania sie w gradientach to bezczelność. Wyraźnie powiedziałem, że nie jest ten PA idealny... nigdzie też nie powiedziałem że ma to być wspomniany różowy pistolet..., ale co to ma być niby znaczyć: Cytat("scanner") Tu gdzieś był przycisk "Ignoruj"... ... wiem, że był... ... na pewno był... No tak... autor z tego tematu dowiedział się kilku rzeczy, np. jakie są zalety i wady strony, jakie popełnił błędy, co ma poprawić, nieprawdaż? Ciekawe kto by umiał z tego wywnioskować co jest źle a co dobrze.... Naprawde wysoka wartość merytoryczna i krytyczna postu. No prosze was... jak to jest krytyka, to od teraz możemy na każdy temat "oceńcie moją stronę xxx.pl" odpowiedzieć "lubie ciastka z nutellą" i autor tematu dowie się dokładnie tyle samo ile z powyższej odpowiedzi... Bardziej mi chodziło o postawę krytyka w tym temacie, aniżeli o sam panel... JEST on do poprawy ale NIE JEST to jakiś potwór. /> Ten post edytował pyro 13.06.2008, 20:19:06 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 16:32 |