![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich!
Bardzo proszę o ocenę designu panela admina dla darmowego systemu CMS - redbook. Chcę aby wygląd, który zrobię był jak najlepszy aby potem nie tracić czasu na kolejne zmiany w wyglądzie panela. Oto link: adres. Za wszystkie posty dziękuję! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
W pełni popieram zdania **wszystkich** przedmówców.
Może zabrzmi to nieco narcystycznie, ale robię to w dobrej wierze. Ja przyjąłem sobie pewien schemat robienia panelów admina i od dłuższego czasu się go trzymam dopasowując jedynie kolorystykę pod logo konkretnego klienta: http://images34.fotosik.pl/85/c263878e31d12af0.png Całość to tylko 3 pliki graficzne: logo, ikonka pdf, delikatny (może zbyt delikatny) cień na dole fieldset'ów. Tyle. Reszta to CSS. Moim zdaniem jest to funkcjonalne i przyjazne dla użytkownika (nikt jeszcze nie miał zastrzeżeń). Posiada wszystkie funkcje, które potrzebne są do zarządzania systemem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 14:20 |