![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich!
Bardzo proszę o ocenę designu panela admina dla darmowego systemu CMS - redbook. Chcę aby wygląd, który zrobię był jak najlepszy aby potem nie tracić czasu na kolejne zmiany w wyglądzie panela. Oto link: adres. Za wszystkie posty dziękuję! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
lepiej ale dalej błądzisz. Zrób laya. Zostaw go na noc, niech przestygnie, nabierz dystansu sam oceń i jak uznasz że jest ok to dopiero pokazuj na szerszym forum. Takie robienie co godzine nowego nie ma sensu. Lepiej zrobić jeden porządnie, dopracować, dopieścić.
//EDIT: Cytat Brakuje tu też tego o czym wspomniał devnul (a przynajmniej miałem wrażenie, że głównie to ma na myśli), tego co jest w panelach admina znanych systemów - zakładki u góry. Poruszanie się w PA z takimi zakładkami jest dużo prostsze niż TYLKO drzewko. nie wspominałem o żadnych zakładkach więc także nie miałem ich na myśli. Zakładki też trzeba umieć z głową wykorzystać. Nie wystarczy żeby były. Sztuka dla sztuki :/ Ten post edytował devnul 27.05.2008, 20:13:04 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 08:33 |