![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich!
Bardzo proszę o ocenę designu panela admina dla darmowego systemu CMS - redbook. Chcę aby wygląd, który zrobię był jak najlepszy aby potem nie tracić czasu na kolejne zmiany w wyglądzie panela. Oto link: adres. Za wszystkie posty dziękuję! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 732 Pomógł: 80 Dołączył: 25.05.2005 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ty znów swoje, poczytaj wreszcie kilka postów wyżej, gdzie masz linki o użyteczności stron, standardach, trendach.. to co przedstawiłeś to jest kolorowy miszmasz, nie trzyma się kupy kompletnie. Kolory na mój gust też się gryzą, polikaj sobie w linki na tej stronie, lub ten temat i wiele wiele innych przykładów dostaniesz w google
EDIT: @radex_p, no o gustach to się nie dyskutuje, ale ten szary jest okrutny.. podchodzi pod paletę kolorów która zaczyna się od "Szary nagrobkowy, ..." i właśnie z takim kolorem kojarzy mi się strona. Ten post edytował sniezny_wilk 27.05.2008, 14:08:42 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.09.2025 - 18:40 |