![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 169 Pomógł: 1 Dołączył: 16.04.2004 Skąd: z domu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam tabelę w MySQL w której mam pole id int(10) z ustawionym auto_increment'em. Standard. Jednakże mam problem. Kiedy dodaję wpis do b.danych z poziomu php (wykluczony błąd skryptu, ponieważ problem występuje również przez phpMyAdmin) wartość id skacze o 5 zamiast o 1 do góry. Co powinienem zrobić, żeby to naprawić? Proszę o pomoc.
Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 169 Pomógł: 1 Dołączył: 16.04.2004 Skąd: z domu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tylko taki psikus, że:
1. na serwerze mam mysql 4.1 2. z phpMyAdmina idzie z tym NULLem polecenie, a dalej nie działa prawidłowo:) (znów skoczyło o 5 ;( ) Myślę, że coś nie tak z serwerem i walka z tym nie ma najmniejszego sensu bo zanim napisałem na forum spędziłem trochę czasu na manualach i googlach i próbowałem wielu rzeczy, także to chyba już się na nic zda (tymbardziej, że na localhoscie wszystko śmiga). Pozdrawiam i jeszcze raz wielkie dzięki za chęć pomocy! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 18:44 |