![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 611 Pomógł: 19 Dołączył: 28.02.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Dzisiaj do oceny daje prosty serwis który właśnie ruszył Prosze o opinie (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) www.findit.com.pl Ten post edytował sticker 27.11.2007, 21:53:02 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 415 Pomógł: 117 Dołączył: 7.09.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Da się wpleść ajax na stronę w sposób nieinwazyjny w niektórych przypadkach i wtedy osoby z wyłączonym js również mają dostęp do zawartości strony. W zasadzie, nie ma się co przejmować tym, że osobom bez js coś się nie wyświetli, ponieważ osoby z wyłączonym js, to przypadki marginalne. A po co mi tłumaczysz, że można wpleść nieinwazyjnie? Zdaje sobie z tego sprawę bardzo dobrze. To jest świetna technologia, stąd plus. Ale gdy jest użyta w kulawy sposób traci po części na swojej świetności - stąd minus. Nigdy nie uznam wypowiedzi typu: to są marginalne przypadki, olejmy je; js można włączyć etc. Dla mnie to robota nieskończona. Tylko mnie źle nie zrozumcie, strona mi się podoba i to nawet bardzo,ale nie moge przeboleć takich rzeczy. Pracuje w jednym z największych hoteli w Polsce z rozwiniętą siecią informatyczną i systemy są tak poobcinane, że o o flashu i javascripcie mogę pomarzyć, więc dotyka mnie to osobiście. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 22:11 |