![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 749 Pomógł: 37 Dołączył: 3.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Serwis służący do szukania dawnych wojskowych kolegów:
www.nasz-pobor.pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@orglee jakby przyszedł przedstawiciel allegro to ocene by dostał równie sprawiedliwą. sklonowali cos o czym w polsce słyszał może 1 polak na milion w owym czasie, zrobili to w odpowiednim czasie i nie rżneli pomysłu po całości (widzisz nie zrobili nazwy espezedaj.pl tylko wymyślili coś własnego - twórczego, na co kolegi 1010 stać nie było, bo próbuje w kiepski sposób grzać tyłek przy naszej klasie - gdyby to był sam pomysł na formę - ok - gdyby była to sama nazwa - ok - ale jest to jedno i drugie - więc co tak narpawdę własnego wymyślił? podejżewam że na nk są juz "klasy" poświęcone "poborom" tak jak i innym dziedzinom życia nei związanym ze szkołą/uczelnią). Pozatym jak sam widzisz nawet klona pożądnie nie zrobiono. Bo niby jak serwis pomaga mi kogoś znaleźć - nawet przy nie najlepiej zorganizowanej pod tym względem nk wypada tragicznie.
Dla mnie porażka. I więcej tłumaczył nie będę. @trucksweb miałeś pomysł to czemu go nie zrealizowałes - skoro te serwisy tyle istnieją i nk jest nędznym plagaitem (nie mówie że nie - aczkolwiek zlokalizowanym lokalnie i nie bezczelną kopią nazwy, hasła i pomysłu w jednym). Zawsze pionier na lokalnym rynku dostaje po dupie (nie ważne czy jest kopią zagranicznego serwisu czy oryginalnym pomysłem) a zaraz potem znajduje się tysiąć innych klonów tego włąśnie klona (o ile odniesie jakiś najdrobniejszy nawet sukces). Co jest z wami. Nie można naprawde wymyślić czegoś bardziej twórczego? Albo chociaż samemu spróbować coś zagrabanicznego, coś czego u nas nie ma? a nie tylko żerować na tym że komuś tu się udało i starać się ogrzać w jego blasku. //sory - troche mnie poniosło |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 08:37 |