![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 18.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Idealna struktura katalogów dla aplikacji w symfony to wszystko do / a pliki z web do /public_html. Wszystko pięknie tylko co jeżeli nie ma czegoś takiego jak /public_html a katalogiem dostępnym z poziomu www jest / ?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Podepnę się pod ten temat.
Również mam pewien problem z wrzuceniem softu w Symfony na serwer nazwa.pl. U siebie wykonałem symfony freeze na projekcie i w takim stanie wrzuciłem go na serwer. Jednak po odpaleniu adresu w przeglądarce otrzymuję wyjątek Propela: Kod Native Error: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' W pierwszym mailu do nazwa.pl otrzymałem info, że można dodać pakiety Pear. Jednak nie mogłem wejść na serwer poprzez ssh więc po kolejnym moim mailu otrzymałem info, że takiej możliwości nie ma. Ah ci dowcipnisie (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Więc moje pytanie jest takie: co mogę zrobić w obecnej sytuacji? Proszę o pomoc... PS: aha, moduł logowania, który nie korzysta z bazy danych, działa bez problemu. Dopiero przy próbie podłączenia pod bazę wywala to, co wywala. Ten post edytował phpion.com 28.08.2007, 08:54:44 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 05:25 |