![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dla wszystkich użytkowników naszego wortalu przygotowaliśmy nowy serwis.
Każdy będzie mógł sprawdzić swoje umiejętności w dziedzinie programowania PHP oraz zdobyć punkty, które pozwolą na uplasowanie się w naszym rankingu. Pytania będą losowane z puli jaką będziemy dysponować. Niestety sami nie jesteśmy w stanie zgromadzić ich wystarczająco dużo, dlatego prosimy Was o pomoc. Masz ciekawy pomysł? Wiesz co może sprawić trudność innym użytkownikom? Zgłoś swoje pytanie! To nie wszystko. Wraz z firmą Kei.pl przygotowaliśmy 50 darmowych domen (.pl oraz .com.pl) dla osób, które zgłoszą najciekawsze pytania. Wystarczy chwila czasu aby zdobyć swój wymarzony adres. Na składanie pytań macie czas do 22 lipca. Jeśli pytanie nam się spodoba poinformujemy Was w jaki sposób możecie zarejestrować swoją domenę. Adres nowego serwisu to Test.php.pl. Do zalogowania wymagane są dane z forum, a sam formularz zgłoszeniowy dostępny jest na http://test.php.pl/zaproponuj Realizatorem projektu jest Athlan. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Znajdź mi flasha do FX 1.5 na NT 4.0 to pogadamy misiu kolorowy. Zbędny bajer utrudniający na siłe jakby wyniki tego testu miał rzeczywiście jakieś znaczenie.
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 11 Dołączył: 31.01.2005 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Znajdź mi flasha do FX 1.5 na NT 4.0 to pogadamy misiu kolorowy. Zbędny bajer utrudniający na siłe jakby wyniki tego testu miał rzeczywiście jakieś znaczenie. Hmm własnie powiedziałes cos Bardzo ale to Bardzo głupiego... Test jest przeznaczony dla... ? Dla ludzi zajmujacych sie php w małym lub duzym stopiu. Co za tym idzie, jezeli robia jakies strony albo chociaz komponenty do stron to MUSZA miec stycznosc z flashem. Po drugie, jezeli nie masz flasha a masz internet to.. moze czas go zainstalowac? Po trzecie, jezeli nie chcesz go instaowac/nie umiesz to omg kogo to interesuje? 0o Nie to nie, twoj problem - sam powiedziales wynik testu nie ma znaczenia wiec go nie rozwiazuj i po problemie. Tyle. Co do mojego przyklady z domkiem z klockow itp. To byl TYLKO przyklad tego, jak ktos chcacy miec najlepszy wynik estu mógłby zdobyc wszystkie pytanie no i pozniej pytajac na forach itp zdobyc odpowiedzi ![]() Zgadam sie z Athlan'em, trzeba ten test jakos zabezpieczyc, zeby nie mozna bylo skopiowac wszystkiego od tak. -------------------- Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm własnie powiedziałes cos Bardzo ale to Bardzo głupiego... [...]Po drugie, jezeli nie masz flasha a masz internet to.. moze czas go zainstalowac? Po trzecie, jezeli nie chcesz go instaowac/nie umiesz to omg kogo to interesuje? Co powiedziałem głupiego? Że dla FX@NT4.0 Adobe nie serwuje flasha? To moja głupota? Gratuluję więc tobie inteligencji. Ale może jednak kolejnego flam'e mi na PW ślij. [...]jezeli robia jakies strony albo chociaz komponenty do stron to MUSZA miec stycznosc z flashem[...] Z całym szacunkiem, gów*o muszą? Niby dlaczego? Poza tym co wspólnego ma tworzenie w PHP z z zainstalowanym flashem w przeglądarce? Jeszcze raz pytam, po co te zabezpieczenia? Jestem tego samego zdania co ~Sedziwoj, nie widać w tym sensu. @Athlan: Przepraszam, przesadziłem z tym kolorowym, toż to prawie rasizm był ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 11 Dołączył: 31.01.2005 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co powiedziałem głupiego? Że dla FX@NT4.0 Adobe nie serwuje flasha? To moja głupota? Gratuluję więc tobie inteligencji. Ale może jednak kolejnego flam'e mi na PW ślij. Z całym szacunkiem, gów*o muszą? Niby dlaczego? Poza tym co wspólnego ma tworzenie w PHP z z zainstalowanym flashem w przeglądarce? Jeszcze raz pytam, po co te zabezpieczenia? Jestem tego samego zdania co ~Sedziwoj, nie widać w tym sensu. @Athlan: Przepraszam, przesadziłem z tym kolorowym, toż to prawie rasizm był ![]() ![]() Jak to powiedziales sam, z calym szacuniem ale uwzam cie za idiota albo takiego udajesz ![]() Kto kaze uzywac ci FX? Jest to twoj wybór wiec? Poprostu nie rozwiazesz tego testu. Co do tego dlaczego ludzie zajmujacy sie php musze meic stycznosc z flashem to moze dlatego, ze na wiekszosci stron sa reklamy, elementy stworzone we flasu. Jezeli nie bedziesz ich widzial, to jak stworzysz cokolwiek? //ale nie wazne ty masz swoj swiat wiec tkwij w nim dalej. Nie chce mi sie nawet rozpisywac tego punktu bo jest na to za pozno i mi sie nie chce.// No i zgodze sie w pelni z tym: Cytat Podkreślę jeszcze raz to zdanie: Jakbyście nie chcieli oszukiwać albo próbować łamać testu to byście nie mili nic przeciwko, a martwicie się o pozostały % użytkowników. Zatem ja rzucam mój argument JavaScriptu.
-------------------- Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje.
|
|
|
![]()
|
|
Jak to powiedziales sam, z calym szacuniem ale uwzam cie za idiota albo takiego udajesz ![]() Kto kaze uzywac ci FX? Jest to twoj wybór wiec? Poprostu nie rozwiazesz tego testu. Twoje prawo, pozwól że to próbując nie obrażać Cię stwierdzę jedynie, że nie rozumiesz tego że problemem jest to że ogranicz się dostęp do tego testu, przez choćby głupiego i niepotrzebnego moim zdaniem flasha. A twoje wycieczki osobiste nie mają żadnego związku z testem, jest to być może jakaś próba twojego samo dowoartościowania się, lub zwyczajne ograniczenie. To czy ja rozwiążę test nie ma przecież znaczenia, znaczenie ma to ilu użytkowników może się niepotrzebnie irytować jakimś widzimisie w stylu flash 100 k/s. Co do tego dlaczego[...]bla bla bla [...]pozno i mi sie nie chce.// Prosiłem żeby jakieś osobiste przytyki słać na PW. Ale jak tak... to naprawdę trzeba być ograniczonym żeby projektując stronę, nie wiedzieć co to są placeolder'y. Echh... Prywatna Wiadomość, albo na irc.php.pl, nie zaśmiecaj forum swymi próbami dowartościowywania się. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 21:51 |