![]() |
![]() |
![]()
|
|
Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dla wszystkich użytkowników naszego wortalu przygotowaliśmy nowy serwis.
Każdy będzie mógł sprawdzić swoje umiejętności w dziedzinie programowania PHP oraz zdobyć punkty, które pozwolą na uplasowanie się w naszym rankingu. Pytania będą losowane z puli jaką będziemy dysponować. Niestety sami nie jesteśmy w stanie zgromadzić ich wystarczająco dużo, dlatego prosimy Was o pomoc. Masz ciekawy pomysł? Wiesz co może sprawić trudność innym użytkownikom? Zgłoś swoje pytanie! To nie wszystko. Wraz z firmą Kei.pl przygotowaliśmy 50 darmowych domen (.pl oraz .com.pl) dla osób, które zgłoszą najciekawsze pytania. Wystarczy chwila czasu aby zdobyć swój wymarzony adres. Na składanie pytań macie czas do 22 lipca. Jeśli pytanie nam się spodoba poinformujemy Was w jaki sposób możecie zarejestrować swoją domenę. Adres nowego serwisu to Test.php.pl. Do zalogowania wymagane są dane z forum, a sam formularz zgłoszeniowy dostępny jest na http://test.php.pl/zaproponuj Realizatorem projektu jest Athlan. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Developerzy Postów: 823 Pomógł: 12 Dołączył: 18.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Mimo wszystko jestem aby zrobić podgląd na stronie i tam to umieszczać, jednak wygodniej jak jest w jednym miejscu. Ok, będzie możliwość wyświetlenia pytań ze statusami, jednakże bez możliwości edycji, nawet przed wglądem administracji. Dlaczego protestowałem? Otóż zmieniamy niektóre odpowiedzi, przekładamy sens na "trudniejszy", ale czasem na "łatwiejszy". Znów dostane stos privów z pytaniem "A dlaczego"... moja odpowiedź jest prosta: BO TAK! Nie widzicie wszystkich pytań, więc nie macie odniesienia w stosunku do całej ich puli. Część korespondencji była oczywiście słuszna. Ok, niebawem możecie się spodziewać nowej funkcjonalności. Muszę tylko przejść na swój komputer (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Cytat Czy nawet wszystkich już dodanych... Odpada |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 793 Pomógł: 32 Dołączył: 23.11.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok, będzie możliwość wyświetlenia pytań ze statusami, jednakże bez możliwości edycji, nawet przed wglądem administracji. Dla mnie że bez możliwości edycji było domyślne, chodziło tylko o wyświetlanie statusów Cytat Dlaczego protestowałem? Otóż zmieniamy niektóre odpowiedzi, przekładamy sens na "trudniejszy", ale czasem na "łatwiejszy". Znów dostane stos privów z pytaniem "A dlaczego"... moja odpowiedź jest prosta: BO TAK! Nie widzicie wszystkich pytań, więc nie macie odniesienia w stosunku do całej ich puli. Część korespondencji była oczywiście słuszna. Ludzie będą pisać nie ważne co się będzie robić, oni tak już mają. Cytat Ok, niebawem możecie się spodziewać nowej funkcjonalności. Muszę tylko przejść na swój komputer (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Dzięki Cytat Odpada Sam przecież napisałem, że bez sensu, nawet podałem argumenty czemu. Po porostu pisałem to co myślałem, a mam tak że szukam często słabych stron tego co mówię. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 07:07 |