![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam taki problem i nie wie co z tym począć bo mam za małe umiejętności (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Mam formularz na stronie i skrypt php w pliku "skrypt.php" "skrypt.php"
No i dziala tyle ze otwiera mi sie nowe okno i dopiero wyswietla napis, co zrobic zeby sie wyswietlilo w tym samym oknie pod formularzem na przyklad? Prosze pomozcie, spedzilem sporo czasu na googlowaniu ale bez skutkow :/ Z gory dzieki za pomoc pzdr |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wkleilem ten kod ktory mi podales do index.php zmienilem w kodzie rowniez nazwe na index.php no i strona sie przeladowywuje ale bez efektu - w postaci wypisania tego tekstu z formularza :/
No a tak poza tym nie do konca o to mi chodzilo bo chcialem miec skrypt php w osobnym pliku niz ten formularz. Pod pojeciem nowe okno tak jak pisalem wczesniej mam namysli to ze strona mi sie przeladowywuje ale z zawartoscia inna niz poczatkowa czyli jedynie z zawartoscia: wypisana przez skrypt php. dzieki i pzdr |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 11:08 |