Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [www] Strona sklepu sportowego, Komercyjne zlecenie do oceny
gWd

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

www.abcsurf.pl

Poszę o opinie w szególności na temat kodu, którego jestem autorem. Poza tym funkcjonalność i grafa.
Strona testowana pod FF 1.5, Opera 9.10, MSIE 7
Tylko proszę zignorować kod treści wiadomości i treści opisu towaru, bo to jest wstawiane przez usera i zwykle jest po edycji w Wordzie.

Jeśliby komuś chciało się pobawić przy bezpieczeństwie strony, to byłbym niezmiernie wdzięczny.

Pod Opera nienalepiej dziala javascript na stronie startowej (górne menu), ale nie wiem dlaczego :|
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
DeyV

Grupa: Zarząd

Mały błąd w koszyku.

Dodaje do koszyka 2 produkty. następnie usuwam je przy pomocy przycisku po prawej stronie produktów.
Na tym samym ekranie klikam "Zamów".

Przechodzę na ekran zamówienia, tyle że jako zamawiane produkty wyświetlają mi się właśnie te, które przed chwilą usunąłem, tyle tylko, że z ilością 0 sztuk.

2 mały błąd. Wpisuje coś w szukaj, i naciskam enter. Nie działa - muszę klikać.

3. jeśli już muszą być na stronie PDF'y, to niech otwierają się w nowym oknie.
Albo jeszcze lepiej - niech najpierw otworzy się jakaś strona, która mi powie, że mogę otworzyć sobie PDF.

Sam design nierówny. Kolo bardzo dobrze przygotowanych elementów (niektóre ikony, buttony, niektóre tekstury) są elementy zupełnie do nich nie pasujące, zbyt proste i prymitywne.

No i zbyt często wyświetlają się takie, puste ekrany: http://www.abcsurf.pl/index.php?modul=towary&kat=100
+Quote Post
vip3r

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Cytat(DeyV @ 22.01.2007, 20:31:39 ) *
No i zbyt często wyświetlają się takie, puste ekrany: http://www.abcsurf.pl/index.php?modul=towary&kat=100

Prawdopodobnie dlatego, ze nie zdazyli tego zrobic.
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 10.10.2025 - 16:29