![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 87 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam pytanie,
kiedy jest niezbedne zalozenie dzialalnosci gospodarczej ? prowadze regionalny portalik - narazie kasy za to niezbieram (choc w przyszlosci ma tak oczywiscie byc). Jedyne co robie to narazie reklama, jednak tylko na zasadzie reklama za reklame (np ja umieszczam czyjs bannerek, a ten ktos drukuje mojelogo na ulotkach, czy jakiejs gazetce regionalnej). I chce sie upewnic czy nielamie prawa (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) nikt z Was nie wie ? nikt z Was formy wlasnej nie zakladal ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Przy niewielkich dochodach ze sprzedaży/usług nie musisz płacić podatku Niewiem gdzieś to wyczytał (nie upieram się że tak niejest) A teraz podlicz ile za banerki zarobi? Na małej stronce niewielkie pieniądze wystarczą na co miesięczne opłaty + takie extra jak za server i domenę. A otwierać działalność dla zysku 100zł-200zł to chyba niema sensu, przyznaj sam. edit. Co do ZUSu zapytam się żony bo nadal mi się wydaje że nie do końca tak jest. Ten post edytował Wykrywacz 26.10.2006, 13:55:28 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.09.2025 - 08:22 |