![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 87 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam pytanie,
kiedy jest niezbedne zalozenie dzialalnosci gospodarczej ? prowadze regionalny portalik - narazie kasy za to niezbieram (choc w przyszlosci ma tak oczywiscie byc). Jedyne co robie to narazie reklama, jednak tylko na zasadzie reklama za reklame (np ja umieszczam czyjs bannerek, a ten ktos drukuje mojelogo na ulotkach, czy jakiejs gazetce regionalnej). I chce sie upewnic czy nielamie prawa (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) nikt z Was nie wie ? nikt z Was formy wlasnej nie zakladal ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 5 Dołączył: 8.11.2004 Skąd: trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kurcze skorzystam, z tego że powstał taki temat i zadam b. podobne pytanie.
Czy jak się sprzedaje coś na stronie za pomocą komórki, płaci się sms np 1 PLN no i sprzedaży dużej nie ma, np zysk kilka złotych miesięcznie to jak to wygląda prawnie, bo przecież firmy nie założe, żeby płacić 700 PLN zusu, (pytanie jest jak narazie czysto teoretyczne, bo takiej stronki nie mam, ale jak bym nawet miał, to nie spodziewam sie nie wiadomo jakiej popularności tej stronki, dlatego moje pytanie) Ten post edytował php programmer 24.10.2006, 10:32:24 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 05:24 |