![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 163 Pomógł: 0 Dołączył: 10.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mówi się że po uczelni państwowej prędzej można znaleźć parcę, chodzi mi głównie o studia informatyczne. Ale czyto prawda, wydaje mi się że bardziej liczą się umiejętnośi i doświadczenie niż sam dyplom z konkretnej uczelni. Mam kilku znajomych którzy w pierwszej kolejności przechodzili u pracodawcy sprawdzian praktyczny. Co wy o tym sądzicie, czy kończąc prywatną są równe szanse.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to jest chyba tak ze poprostu panstwowe maja juz wyrobiony prestiz jako ze sa dluzej na rynku, prywatne sa krocej, np 11 lat i szkola dopiero teraz moze powiedziec ze ma jakas tam renome, jakis tam poziom prezentuje ale to i tak nic przy takiej uczelni jak AGH ktora juz dlugo dziala i zdazyla wypracowac dobre metody ksztalcenia.
dlatego pracodawcy wola brac takiego po AHG niz po jakiejs innej prywatnej. chociaz sam nie wiem jak to jest. najlepiej wyzbyc sie kaganca i pracowac dla siebie. takie szefowanie, przejmowanie sie czy cie przyjma laskawie do pracy bo nie skonczyles odpowiednio dobrej szkoly to jakies bzdety sa. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 15:27 |