![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witaj,
jeżeli już zawitałeś do tego tematu to zapraszam, abyś ocenił mój portal www.mportalik.net Jest to portal młodzieżowy, który istnieje dopiero 3 miesiące. Prosiłbym o ogólną ocenę czyli grafika i inne rzeczy! Pozdrawiam Ciebie serdecznie Dzięki! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Tabelki!
2. Po co ci ten baner na górze? skoro poza drętwym hasłem nic tam niema, kupa przestrzeni zmarnowana, baner od koszulek nie dość że jest kiepski to wpasowany jak trępka w d. kotu. 3. Kolorki!!! czy naprawdę uważasz że ten kolor tła pasuje do obramówek ramek?(IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) ja nie 4. Nie czytelność, strona jest nie czytelna, niema widocznej i prostej nawigacji, jest za to górna część niewiadomo poco z kolesiami z którejś podejżewam części Finala. co jest pozytywne: to w środku gdzie są newsy, no powiedzmy to jako koncepcja niejest złe, nawet dobre, jeżeli nie będziemy naturalnie patrzeć na kolorystyke... -2/10 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 17:18 |