![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 1.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Ostatnio przerobiłem trochę swoją galerię zdjęć, żeby była bardziej funkcjonalna (stary layout wyglądał tak, ale zżerał całą moc procesora dzięki scrollerowi w js i opacity na divach) Zdaję sobie sprawę, że nowy lay jest mocno szablonowy, ale nie miałem żadnego innowacyjnego pomysłu. Proszę o opinie zarówno o stronie technicznej, graficznej jak i zawartości. Adres: http://unknownart.webd.pl/ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 16.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Ok, jeszcze trochę dopracowałem czerwony layout i zrobiłem drugi, alternatywny. Wystarczy wybrać w formularzu. I jak się podoba? Jesli chodzi o wersje dojrzalej wisni to: -Na swoim monitorze nie widze dokladnie co jest napisane w gornej czesci strony -wylistowane newsy da sie jeszcze przeczytac, -dolna czesc strony ma za krotka ramke ( jesli to celowe to raczej chyba nie trafione ) -wlasnie wylosowalo mi sie losowe zdjecie , ktorego wogole nie widac ( takie czarne ) Ogolnie , jesli strona ma pokazywac Twoje zdjecia, stanowic swego rodzaju portfolio , to w takim odcieniu uzytkownik szybko opusci strone... Wersja niebieska: - z odczytaniem zawartosci strony nie ma problemu, lecz bardzo bardzo szablonowy uklad strony, - wersja nie wniosla nic nowego poza zmiana koloru... Ogolnie 3/10 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 1.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-dolna czesc strony ma za krotka ramke ( jesli to celowe to raczej chyba nie trafione ) o którą ramkę chodzi? możesz dać screena? btw uznałem że ten niebieski layout jest zbyt monotonny i go przerobiłem. Układ strony jest wg mnie ok, chociaż szablonowy, ale mi pasuje. Większości osób podoba się ten ciemny layout. Nie wiem dlaczego mówicie że jest nieczytelny, wg mnie doskonale wszytko tam widać. Chodzi o czcionkę, kolor linków czy coś innego? wersja nie wniosla nic nowego poza zmiana koloru Chodziło właśnie o alternatywną, jasną kolorystykę. Ten post edytował UnKnOwN 3.08.2006, 19:16:50 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 14:47 |