Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [www] Dziuple.pl, Prośba o ocene
Sathell

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam,

Proszę o ocene strony: Dziuple.pl

Jest jeszcze w fazie produkcji/testów i pewnie znajdzie się troche niedoróbek ale mam nadzieje, że za mocno mnie nie skrytykujecie (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)

Przy okazji zachęcam do dodawania ogłoszeń ale ostrzegam żeby nie wysyłać żadnych smsów bo usługa nie jest jeszcze aktywowana.

Czekam na komentarze (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/guitar.gif)

Ps. Niektore błedy z validatora generowane są przez CMS.

Pzdr,
Sathell

Ten post edytował Sathell 19.07.2006, 22:27:22
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Sathell

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

A to ma jakiś związek z tematem? Sorry ale nie rozumieim o co Ci chodzi? Złamałem gdzieś regulamin? Raczej Ty to robisz podając ten link. Boli Cie, że coś zarobie na tym serwisie?

Btw. Poza tym jakoś nie widze żebyś napisał coś w tym temacie...

-- EDIT

Sorry za podbicie tematu ale to co robi shpyo po prostu jest żałosne... Właśnie dostałem od jednego z licytujących na Allegro taką wiadomość...

Cytat
Widzę, że licytujesz serwis dziuple.pl - autor pisze o bezpieczeństwie serwisu (którego nie ma!). Więcej znajdziesz pod linkiem: Temat: www Dziuplepl
śmieszne, autor wystawia na sprzedaż serwis który nie jest zabezpieczony i dopracowany (html, seo, php, css)

Wiadomość od: shpyo (11) [][], wysłana z komputera o numerze IP: 83.28.56.223

...skomentuje to jednym słowem - żałosne. Nie masz żadnych argumentów i odwagi żeby napisać tutaj? Piszesz do osób licytujących? Twoje zachowanie jest poniżej jakichkolwiek norm. Poczytałem troche Twoich postów na tym forum i widzę, że w większości przypadków nie masz wiele do powiedzenia. Twoja strona z sygnatury nawet w 10% nie jest tak rozbudowana jak dziuple.pl - a jedyne subforum w ktorym masz coś do powiedzenie to hydepark... Gratuluje wiedzy! php.pl jest beż wątpliwości najlepszym wortalem o php w polskiej sieci a przyszły nabywca powinien się cieszyć, że serwis był testowany przez ludzi piszących na tym forum. Jeśli masz coś do powiedzenia to napisz tutaj a nie posuwasz sie do takich CHAMSKICH zagrywek.
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 11.10.2025 - 23:16