![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 634 Pomógł: 14 Dołączył: 27.05.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakiego CMS-a uzywaja onet.pl, wp, yahoo, itd... ?
bo chyba wszystko wlasnorecznie pisac to przesada, bo to rzeba jeszcze testowac, debugowac .... |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 445 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Topc nie nadaje się nawet do śmietnika! Proponuję wrzuć do humoru...
Wyświetlenie jednej reklamy na onet.pl średnio kosztuje 15gr. Teraz sobie policzcie ile jest tych reklam i ile odsłon ma onet... Pieniądze nie grają tu roli... Niektórz myślą, że tak sobie siada ogromna grupa programistów i pisze onet... Tak mija kilka miesięcy i wchodzi na scenę wielki portal... To się dzieje powoli. Najpierw powstaje namiastka, potem się rozbudowuje, czasem poprawia... Nie wiem ile osób zatrudnia onet, ale baardzo dużo. Pracownicy techniczni to napewno nie największa grupa, chociaż spora. Według mnie większość, to tzw. newsmani. A tak wogóle, to nie wiem czy taki portal można wogóle nazwać CMS'em... Jeżeli już to zbiór, a w zasadzie drzewo CMS'ów... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 22:52 |