![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 487 Pomógł: 7 Dołączył: 7.01.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na php.net pisze, że php.pl jest aktualizowane codziennie... hmm wielkie mi te aktualizacje.. chyba, że rss zaciągnięty z phpclasses.org i lista ostatnich postów na forum to też aktualizacje.. to wtedy przepraszam.
Nie mniej pytam dlaczego aktualizacje pojawiają się tak żadko? Kiedy ostatnio podejmowaliście kroki by to co jest na php.net nie było kłamstwem? I co z tego wynika - skoro poprzednie działania nie dały skutku - co planujecie zrobić w przyszłości? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
splatch - a ja uważam, że Twoja pytania są w pełni uzasadnione.
Sam również chciałbym, by nasza redakcja nabrała trochę życia. Faktem jednak jest, że nie jest to łatwe, a kordynacja działań kliku ludzio działajacych tylko w imię zasad czasem zakrawa na cud. Staramy się jednak to zmieniać, uruchamiamy dostęp do odpowiednich mechanizmów dla kolejnych osób, dążymy do tego, by wiele osób równocześnie mogło pracować nad zawartością serwisu. Sądzę że z czasem wiele osób będzie chciało pisać na php.pl ponieważ będzie to powodem do jakiegoś rodzaju "dumy" i pozytywnie wpływało na reputację danej osoby. Narazie tak nie jest. Nie jestesmy w stanie zmienić tego z dnia na dzień, ponieważ - naprawdę - te kilka osób które teraz się tym zajmują, nie są w stanie zrobić więcej. Jest jednak ciągle grupa osób, która może zrobić jeszce bardzo dużo, i jak tylko kiedyś wpadnę na pomysł, jak ich do tego zachęcić - jestem pewien, że każdy zauważy szybkie efekty. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 08:58 |