![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 0 Dołączył: 10.09.2005 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam taki skrypt i nie wiem dlaczego uploadujac jedno zdjecie pojawiaja mi sie bledy typu: Warning: getimagesize(../foto/): failed to open stream: Permission denied in c:\usr\krasnal\www\newsy\admin\funkcje.php on line 8 Warning: Division by zero in c:\usr\krasnal\www\newsy\admin\funkcje.php on line 10 Dlaczego przy uploadzie plikow pojawiaja sie te bledy i dlaczego nie kce mi uploadowac jezeli dodaje tylko jeden plik. skrypt wyglada tak:
Dzieki za pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat jak daje dwie fotki to dodaje elegancko ale w przypadku jednej fotki Oto mi wlasnie chodzi. ze nie wypelniasz wszystkich pol z plikami, a operacje robisz na wszystkich. nie sprawdzasz wogole czy dany input zostal wypelnionya tamtem zapis mial ci pokazac, ze wlasnie nie wszystko wypelniles. niewazne... przed uplodem musisz zrobic warunek czy wogole jest co uploadowac
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 21:08 |