Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [www] Strona zespołu metalowego
Blastereq

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Proszę o ocenę layoutu stronki, adres poniżej.
http://brp.kreatyna.pl/SD/

Oczywiście chodzi mi o konstruktywną krytykę, a nie "lipna strona, bo o metalu :/ " iitp.
Strona działa na 1024x768 , przystosowałem ją do IE i Mozilli (jakby nie patrzeć dwóch najpopularniejszysz przeglądarek) . Proszę się nie sugerować również walidacją na w3.org . Sukcesywnie będę to poprawiał. Na koniec mam pytanie, ile powinienem zażądać za tą stronę : layout (w tym flash) + oskryptowanie (cms). Jeśli ktoś by miał jakieś pomysły proszę śmiało walić.
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Speedy

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Cytat(Blastereq @ 2006-01-21 17:00:17)
Proszę się nie sugerować również walidacją na w3.org . Sukcesywnie będę to poprawiał.

W takim razie dlaczego oddajesz nieskończoną stronę do oceny? Oceniając stronę powinno się mieć na uwadze walidację na w3c.org, gdyż zgodność ze standardami świadczy o profesjonalizmie i dobrej jakości wykonanego projektu.

Jeśli chodzi o stronę, to niezbyt mi się podoba. Część strony, na której znajduje się treść nie jest oddzielona od tła i zlewa się z nim. Nie podoba mi się biały pasek z gotycką czcionką (która też mi nie odpowiada) rozgraniczający treść, menu i top.
Jeśli już strona jest w mrocznych kolorach, to czcionka powinna być chociaż szara, bo biała robi bardzo ostry kontrast z czarnym tłem.
Ogólnie - tworząc stronę o takiej tematyce możnaby się pokusić o jakieś większe wariacje (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) .

Ten post edytował Speedy 22.01.2006, 13:39:02
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 8.08.2026 - 20:24