![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 190 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak rozwiązalibyście problem napisania generatora planu lekcji w szkole ? Myslałem, aby umożliwić ustawienie godzin lekcji i osobno przetrzymywać przedmioty, które się ma w tych godzinach (łączone po ID). Jak byście rozwiązali design tabel MySQL itp. ?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 190 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niedokładnie się wyraziłem. Nie chcę generować planu wszystkim klasom, aby się zgadzały sale, nauczyciele itp. Chcę tylko, aby dana osoba mogła za pomocą wygodnego interfejsu wprowadzić plan lekcji do bazy danych, aby później każda klasa mogła sobie swój plan wydrukować.
Szkoła jest jedna, więc wprowadzone godziny są dla niej unikatowe, ale skrypt może być wykorzystany też w innej szkole, więc muszę uwzględnić opcję wprowadzania własnych godzin lekcyjnych. @Wojto: fajnie zrobione, dzięki za przykład. Dzięki Wam wszystkim za pomoc. W razie dodatkowych problemów napiszę jeszcze. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 15:56 |