![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 158 Pomógł: 0 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
prosze o opinie dotyczace serwisu http://www.poflirtuj.pl/poflirtuj/ serwis jest narazie w wersji testowej, rusza 1 sierpnia, wiec jeszcze kilka dni. Obecnie jestem w fazie tworzenia obslugi wersji jezykowych, wiec serwis ulegnie jeszcze zmianie. Dane do logowania: login: aneta haslo: aneta jezeli znajdziecie jakies krytyczne lub mniejsze bledy, to piszcie smialo, mozna tez wpisywac uwagi w pole pod stopka na stronie. za wszelkie uwagi dziekuje, dodam jeszcze, ze autorem grafiki jest sound.dummy, zas skryptow ja. pzdr. wojto |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Przemysław @ 2005-07-27 21:21:48) Napisałem to z grzeczności, bo 2 minuty ładowania wszystkich elementów na łączu 2mb to stanowczo za długo. Sugeruje powylaczac p2p podczas testu albo zlozyc reklamacje do dostawcy lacza, bo te 2mb to Tobie dziala cos jak modem... Ja obecnie siedze na 1mbps w dodatku dzielonym i php.pl wczytalo sie w calosci w kilka sekund (wyczyscilem cache przed sprawdzaniem). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 19:26 |