![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzis opublikowalem swoje portfolio. to co tam jest to nie znaczy, ze tak zostanie- chodzi zwlaszcza a "spelnienia" jak dostane reszte fotek swoich projektow to umieszcze same zdjecia jako linki, teraz jest tam krotki opis.
W swojej pracy polaczylem php -mambo i flasha- zrobilem dokladnie rzecz biorac w swishu bo wydaje mi sie ze jest bardziej do tego stworzony :)latwy to on nie jest, choc latwiejszy od flasha. Co mozna tam jeszcze zmienic aby bylo czytelniej?? prosze o komentarze. adres: portfolio |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 446 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak mi sie przypomnialo co do elementow animowanych. niedawno znajoma, ktora skonczyla psychologie powiedziala ze dzieki elementom ruchomym strona wydaje sie czlowiekowi bardziej przyjazna. jednak to nie zmienilo mojego antyflashowego podejscia do tego problemu (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 18:19 |