![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzis opublikowalem swoje portfolio. to co tam jest to nie znaczy, ze tak zostanie- chodzi zwlaszcza a "spelnienia" jak dostane reszte fotek swoich projektow to umieszcze same zdjecia jako linki, teraz jest tam krotki opis.
W swojej pracy polaczylem php -mambo i flasha- zrobilem dokladnie rzecz biorac w swishu bo wydaje mi sie ze jest bardziej do tego stworzony :)latwy to on nie jest, choc latwiejszy od flasha. Co mozna tam jeszcze zmienic aby bylo czytelniej?? prosze o komentarze. adres: portfolio |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 446 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak ja nie lubie flasha!!! ale strona ogolnie mi sie podoba jezeli chodzi o pomysl. tylko po co we flashu wiem ze klienci lubia jak sie cos blyszczy, swieci, mruga itp. dla nich czasmi jest wazniejsze niz tresc. tylko ze przez flasha to dla mnie taki przerost formy nad trescia. jakbys flasha zamienil na xhtml+css to storna by mi sie bardzo podonbala (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 19:51 |