Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> wortal.php.pl ver 2, dział artykuły
itsme

Grupa: Zarząd

dział artykuły

Witam serdecznie z opublikowaniem Wiki.php.pl i za kilka dni nowego forum zwracam się do Was o pomoc. Otóż w nowym wortalu będzie dział artykuły gdzie będą dwie podstrony:
1. wykaz artykułów
2. pokazanie artykułu
Moja prośba dotyczy punktu 2.
Jeżeli czytamy artykuł np. o OOP w php to jakie jeszcze dane chcemy zobaczyć na tej stronie. Mówiąc dane mam na myśli bloki. Zaś pod blokiem ukrywa się wykaz składający się z nagłówka i 10 pozycji.

Spis treści
Artykuły powiązane (wykaz Artów o OOP, i innych związanych z tą tematyką)
Najczęściej czytane
Sonda (z zakresu php)
Nowo dodane
Nowości
Na forum w dziale php

Teraz pytanie co jeszcze może być w dziale 2 a co w dziale 1 ?

Liczę na Wasze pomysły gdyż w duuuuużej mierze to właśnie od Was będzie zależeć jak to będzie wyglądać

Pozdrawiam
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
wojto

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Te, co wymieniles, to dla mnie wystarcza.
Chociaz, zeby ludzie pisali czesciej artykuly, to mozecie dac jakis blok z obrazkiem autora, kilka zdan o nim i liste jego innych artykulow.
Jeszcze uwaga o artykulach powiazanych, fajnie by bylo, jakby byl podzial na artykuly w serwisie php.pl i artykuly z sieci. Oczywiscie jak juz bedzie wieksza liczba artow w php.pl, zeby ta lista byla jakos zapelniona.

Wymieniles sonde, co nie jest zwiazane z artykulami, to nie wiem, czy chcesz, abysmy pisali wszystkie bloki?
Bo chyba nie trzeba wymieniac wyszukiwarki, rozumie, ze sonda tak jak wysz. bedzie na kazdej podstronie.
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 10.10.2025 - 16:26