![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2004 Skąd: Ińsko Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Jestem totalnym amatorem jeżeli chodzi o php. Mam zamiar bliżej poznać ten język, ponieważ od dłuższego czasu zajmuje sie tworzeniem serwisów, które opierają się jedynie na HTML'u. Jeżeli ktoś chciałby opisać początki swojej przygody z php chętnie poczytam... z czego korzystaliście ucząc się tego języka, czy nie poddawaliście się pisząc pierwsze nieudane aplikacje, itp. . Pozdrawiam! (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja w te wakacje zaczołem się poważnie interesować php ale nie zawsze mam na to czas niestety, ostatnio trafiłem na to forum i coraz więcej umiem... Uważam, że można się bardzo wiele rzeczy nauczyć pisząc właśnie na forach... Poza tym dużo czytałem kursów, manuali etc. przejrzałem "php początkujący" tam jest wiele wartościowych rzeczy tobie też to polecam...
Pozdrawiam! P.S. Największa porażka jaka mi się zdarzyła: Kiedyś bawiłeś się tą funkcją $_GET i jakoś mi nic nie działało.. Jak się później okazało miałem przestarzała wersję php - męczyłem się 3 godziny.. nawet wgrałem system od nowa - porażka.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 23:15 |