Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Ocena Strony i Forum o Harry'm Potter'ze, Proszę o ocenę i komentarz...
ADeM

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/exclamation.gif) ! Proszę o ocenę mojej stronki: Żongler oraz forum: Forum o Magii i Iluzji
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Aztech

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Forum wygląda fajnie i w miarę sensownie jest sformułowane tzn ma sensowne kategorie.

(*) Logo daje rady ale bez rewelacji - tyle że nie pasueje totalnie do wystroju stronki (Logo -ok reszta: be).
(*) Kolory jakoś tak pdobierane bez ładu i składu, tu chlapąłeś taki kolorem tutaj takim
(*) Jeśli chodzi o uład menu to nie podoba mi się, że najpierw są infomacje o redakcji o stronie itp zamiast najpierw umieścić informacje o Harrym - to chyba strona o nim jeśli się nie mylę
(*) Przemyśl sposób wyświetlania galerii - nie każdy ma superłącza i ładowanie się wielu plików nie jest dobre - wyświetlaj je grupami i miniaturkami - jeśli ktoś się zainteresuje którymś ze zdjęc to po kliknięciu na nie sobie go zobaczy
(*) w trybie 800x600 w Mozilli stronka nie mieści się w oknie trzeba ją scrollować (ale niewiele)
(*) jak dla mnie stronka jest za kańciasta
(*) Jeśi chodzi o grafikę to jeszcze jedna uwaga umieść jąrazem a nie tapety osobno plakaty osobno galeria osobno
(*) zmień czcionkę na mniejszą albo jakąś inną bo tą sie cięzko czyta
(*) no i jedna POWAŻNA WADA plik stylów css to... parodia, jesli w nim ma być tyle to juz lepiej go nie używać

TO TYLE JEŚLI CHODZI O WADY, TERAZ ZALETY

(*) masz pomysł i się go trzymasz
(*) Logo w miarę ciekawe
(*) widać, że się starasz
(*) standardowy układ rozmieszczenia

DO ADMINA pisze się wątku a nie wontku (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif)

Ten post edytował Aztech 25.10.2004, 19:52:03
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Closed TopicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 7.10.2025 - 03:59