Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [PHP]Jak to jest z Symfony, Instalacja i uruchomienie Symfony 4
duszek

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam,

Na programowaniu się znam, wykonuję nawet dedykowane oraz złożone aplikacje oparte o PHP/MySQL, jednak przez długi i to raczej od zawsze miałem opór przez Framework-ami, bo byłem zdania, samemu lepiej wszystko zrobić i rozumiem dzięki temu to co robię.

Jednak wszystko zaczyna opierać się wyłącznie o framework-i i dlatego że trzeba dostosować się do klienta muszę tego liznąć, tylko że nie idzie mi to jakoś. A chodzi o to że wszystkie Tutoriale pokazują instalację z konsoli odpalanie aplikacji z instalatorów... dziwne i nie rozumiem, to znaczy że ten kto ma zwykły hosting nie ma możliwości korzystania z tego framework-a, a może jest tak że źle interpretuję pojęcie Framework...

Wyjaśnijcie mi to metodą Łopatologiczną, będę wdzięczny, co do Google, to już wystarczy mi przeglądania, bo za bardzo się przestraszę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

---
Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedź
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
nospor

Grupa: Moderatorzy

Cytat
i potem pobawię się na żywym szkielecie

Fiu fiu, pewnie tez cofasz do przodu? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (taki zarcik na weekend (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) )
+Quote Post
duszek

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Cytat(nospor @ 23.02.2018, 12:33:58 ) *
Fiu fiu, pewnie tez cofasz do przodu? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (taki zarcik na weekend (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) )

Raczej najprawdziwsza Prawda (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jeszcze raz dzięki za wskazówki i Wasze osobiste opinie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 4.10.2025 - 11:02