![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 61 Pomógł: 0 Dołączył: 22.02.2018 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Na programowaniu się znam, wykonuję nawet dedykowane oraz złożone aplikacje oparte o PHP/MySQL, jednak przez długi i to raczej od zawsze miałem opór przez Framework-ami, bo byłem zdania, samemu lepiej wszystko zrobić i rozumiem dzięki temu to co robię. Jednak wszystko zaczyna opierać się wyłącznie o framework-i i dlatego że trzeba dostosować się do klienta muszę tego liznąć, tylko że nie idzie mi to jakoś. A chodzi o to że wszystkie Tutoriale pokazują instalację z konsoli odpalanie aplikacji z instalatorów... dziwne i nie rozumiem, to znaczy że ten kto ma zwykły hosting nie ma możliwości korzystania z tego framework-a, a może jest tak że źle interpretuję pojęcie Framework... Wyjaśnijcie mi to metodą Łopatologiczną, będę wdzięczny, co do Google, to już wystarczy mi przeglądania, bo za bardzo się przestraszę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) --- Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedź |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat i potem pobawię się na żywym szkielecie Fiu fiu, pewnie tez cofasz do przodu? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (taki zarcik na weekend (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 61 Pomógł: 0 Dołączył: 22.02.2018 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fiu fiu, pewnie tez cofasz do przodu? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (taki zarcik na weekend (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) Raczej najprawdziwsza Prawda (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jeszcze raz dzięki za wskazówki i Wasze osobiste opinie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 11:02 |