Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Wyłączający się ekran w laptopie
Przemek19

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Cześć. Znowu przychodzę tu z kolejnym problemem. Nie mam pojęcia co mogę z tym zrobić, spróbowałem już chyba wszystkiego. Format, czyszczenie laptopa, instalacja nowych sterowników, zmiana ustawień itp. Otóż chodzi tu o wyłączający się ekran w laptopie podczas używania drugiej karty graficznej (lepszej, przeznaczonej do gier). Na słabszej karcie takie sytuacje nie mają miejsca, jednak ciężko cokolwiek na niej zrobić z powodu słabej wydajności. Dokładnie chodzi o to, że podczas grania nawet w mało wymagającą grę na najniższych ustawieniach graficznych ekran po prostu wyłącza się, dźwięk słychać, lecz po krótkim czasie zacina się w jednym momencie. Czasami laptop po tym wszystkim resetuje się, jednak nie zawsze. Czasami laptop nawet po paru godzinach ciągle działa, a czasami wyłącza się po krótkim korzystaniu. Przypomnę tylko, że temperatura wynosi ok. 50-60 stopni. Bardzo proszę o pomoc. Nie mogę sobie z tym poradzić. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Dodam, że model laptopa to: Samsung NP350E5C-SO4PL
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Przemek19

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Po pierwsze to ja się boję lapka rozkręcić, a po drugie to z tym piekarnikiem wydaje się mało profesjonalne. W serwisie laptopów, w którym już kiedyś czyścili mi laptopa, jakakolwiek naprawa karty graficznej to co najmniej 200 zł. W następne wakacje i tak zamierzam kupić nowy komputer, więc nie wiem czy warto, bo jak te wakacje się skończą, to będę miał mało czasu, aby wejść na laptopa nawet na 30 minut, ale dzięki za rady (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 14.10.2025 - 17:17