![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 2 Dołączył: 2.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
heja
czy ktos korzystal moze z sandboxa allegro? nigdzie nie widze dokumentacji jak z tego skorzystac. Mam wygenerowane klucze, hasla etc etc do srodowiska produkcyjnego i developerskiego. Do srodowiska prod mam juz skrypt pewien (logowanie, sciaganie roznych informacji_ - TO DZIALA ŁADNIE. Teraz chciałem potestować kupowanie produktow przez sandboxa ale niestety samo logowanie mi od razu nie dziala. Czy ktoś mógłby pomóc w rozwiązaniu problemu? ten kod działa na prod.:
Błąd jaki mi zgłasza serwer to: "B31d ERR_USER_PASSWD: Zła nazwa użytkownika lub hasło!n" Wszystkie dane do logowania sa przekopiowane z maila jaki dostalem z allegro - nie mam pojecia co to moze byc. Proszę o pomoc. Ten post edytował chemiqs 5.01.2017, 17:47:39 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 2 Dołączył: 2.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki - coś chyba już bliżej (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Wykorzystałem podane przez Was metody - oto odpowiedź: "Fatal error: Uncaught SoapFault exception: [ERR_CAPTCHA_REQUIRED] Dostęp przez API dla użytkownika został zablokowany z powodu zbyt dużej liczby błędnych logowań na konto. Odblokowanie dostępu nastąpi dopiero po poprawnym zalogowaniu się wskazanego Użytkownika z poziomu serwisu WWW: https://ssl.allegro.pl/enter_login.php?captcha=1. in /users/0030/sh207344/www/strona/cronikZam.php:119 Stack trace: #0 /users/0030/sh207344/www/strona/cronikZam.php(119): SoapClient->__call('doLogin', Array) #1 /users/0030/sh207344/www/strona/cronikZam.php(119): SoapClient->doLogin(Array) #2 {main} thrown in /users/0030/sh207344/www/strona/cronikZam.php on line 119' " Czy dobrze rozumiem - musze teraz z pod tego skryptu zalogować wykonać captcha? PS. @kapslokk - niestety nie mogę sie zalogować. Nie wiem czy dobrze ciebie rozumiem ale sugerujesz zebym w formularzu logowania do www sandbox wykorzystał dane do logowania ktore mi przyszly mailem z allegro do sandboxa? A nie są to dane tylko do logowania przez API? Można je wykorzystać tez przez www? To mi to nie idzie - system nie chce mnie zalogować z tymi danymi przez www. Ten post edytował chemiqs 13.01.2017, 12:00:40 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 17:18 |