czy ktos korzystal moze z sandboxa allegro?
nigdzie nie widze dokumentacji jak z tego skorzystac.
Mam wygenerowane klucze, hasla etc etc do srodowiska produkcyjnego i developerskiego.
Do srodowiska prod mam juz skrypt pewien (logowanie, sciaganie roznych informacji_ - TO DZIALA ŁADNIE.
Teraz chciałem potestować kupowanie produktow przez sandboxa ale niestety samo logowanie mi od razu nie dziala.
Czy ktoś mógłby pomóc w rozwiązaniu problemu?
ten kod działa na prod.:
try{ 'sysvar' => SYSVAR, 'countryId' => COUNTRY, ); 'userLogin' => LOGIN, 'userPassword' => PASSWORD, 'countryCode' => COUNTRY, 'localVersion' => $version['verKey'] ); $session = $client->doLogin($session_params); $nr_sesji = $session->sessionHandlePart; // nr sesji $user_id = $session->userId; // nr zalogowanego użytkownika $server_time = $session->serverTime; // aktualny unixowy czas z serwera allegro $version = $version['verKey']; \nUser id: ". $user_id. " \n Numer wersji: ". $version . "\n"; } catch(SoapFault $error) { }
Błąd jaki mi zgłasza serwer to: "B31d ERR_USER_PASSWD: Zła nazwa użytkownika lub hasło!n"
Wszystkie dane do logowania sa przekopiowane z maila jaki dostalem z allegro - nie mam pojecia co to moze byc.
Proszę o pomoc.