![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 316 Pomógł: 36 Dołączył: 2.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam do napisania aplikację hybrydową obsługującą płatności mobilne. Wybór padł na ionic framework + przelewy24. Niestety google nie podaje prostych odpowiedzi na pytanie: jak to zrobić? Z tego co widzę, przelewy24 oferują plugin napisany w języku wybranej platformy, tylko nie bardzo wiem jak do tego gadać z kodu javascriptowego. Jakieś sugestie? Miał ktoś z was taki problem?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 12 Dołączył: 17.09.2014 Skąd: Krasnystaw Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ta biblioteka APK jest do aplikacji pod Android w javie, jest tam dołączone przykładowe demo którego kod mówi dość jasno jak tego użyć. Jeśli istnieje możliwość podpięcia tych bibliotek, to sposób ich użycia powinien być dość jasny na bazie tego co jest w przykładowym kodzie i dokumentacji. W pozostałych przypadkach wydaje mi się że nie obejdzie się bez napisania własnej biblioteki a nie tylko liczyć na gotowce (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 15:00 |