![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 19.10.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co lepiej kupić laptopa czy komputer stacjonarny+ krzesło dxseat czy laptopa?Chodzi mi o wygodę pracy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) takie krzesło : dxseat.com/pl/cat4_a-class.html
Ten post edytował nospor 9.05.2016, 17:52:52 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 19 Dołączył: 7.09.2009 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja mam della e7440 full hd touch 16gb ramu, 256ssd i7 4500u i powiem że jestem mega zadowolony, mozna porzadnie popracować, bateria trzyma 3-5h, leciutki, porządna obudowa, nic nie trzeszczy
a do spotkanai z klientem ekran dotykowy się sprawdza, podswietlenie klawiatury, bt itd. - i na tym wszystkim mint z cinnamonem, polecam taki stack (moze bez ekranu dotykowego, bo wówczas gloss zamiast mat, mat mniej zmęczy wzrok) w biurze podpinam tylko po displayporcie drugi monitor natomiast jeśli jestes stacjonarnym programistą, nie latasz z miejsca na miejsce to skombinuj sobie porządne miejsce do pracy w domu ze stacjonarką (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 01:21 |